U bent hier: Homepage Over ons Nieuws Plant liefde, oogst herinneringen

Plant liefde, oogst herinneringen

Op zondag 3 november tussen 11.00 en 14.00 uur vindt de Bollenplantdag plaats op de locaties van het Crematoria Twente in Enschede, Borne, Almelo en Oldenzaal. Nabestaanden krijgen de gelegenheid om bloembollen te planten ter nagedachtenis aan hun dierbaren.

Na het succes van vorig jaar, waarbij meer dan duizend nabestaanden deelnamen, wordt opnieuw een moment van warmte en verbondenheid gecreëerd. Door samen bloembollen te planten in de vorm van een hart, wordt de liefde gesymboliseerd die blijft groeien, zelfs in tijden van gemis.


In de donkere wintermanden kan het gemis van een dierbare extra zwaar voelen. Door bloembollen te planten, ontstaat er iets om naar uit te kijken voor het voorjaar, wanneer de bloemen bloeien en een kleurrijk hart vormen op de gedenkparken.  Een nabestaande deelde vorig jaar haar ervaring: "Ik heb mijn beide ouders verloren. Het poten van deze bloembollen vind ik een mooie symboliek. Als straks de zon weer schijnt en het hart bloeit, voelt het gemis vast lichter."


Tijdens de bollenplantdag is er ruimte voor ontmoeting, een kop koffie/thee en momenten om herinneringen te delen. 


Praktische informatie
•    Datum: Zondag 3 november
•    Tijd: 11.00 - 14.00 uur
•    Locaties: Enschede, Borne, Almelo en Oldenzaal


Crematoria Twente staat klaar
Crematoria Twente begrijpt hoe belangrijk het is om op een betekenisvolle manier stil te staan bij het verlies van een dierbare. Met de Bollenplantdag wordt bijgedragen aan een moment van troost en verbinding.


Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Crematoria Twente 


Plant liefde, oogst herinneringen.
 

8 oktober 2024